profsupport_logo_150

Leading Out of Drama® (LOD)

Conflicten kunnen veel tijd en energie kosten, maar dit hoeft niet zo te zijn! Door de training Leading Out of Drama te volgen, leer je effectief om te gaan met conflict.

Velen van ons worden regelmatig geconfronteerd met conflicten of vervelend gedrag. Denk bijvoorbeeld aan geroddel, passief-agressief gedrag, lage betrokkenheid of de nodige weerstand bij veranderingen. Maar hoe kan je juist deze energie van conflicten gebruiken voor het creëren van zinvolle, positieve ervaringen en resultaten? Middels Leading Out of Drama leer je conflicten op een compassievolle manier te benaderen, met een beter moreel, betere relaties en een hogere productiviteit als resultaat. In plaats van verloren tijd en negatieve energie, kan de focus zo weer gelegd worden op het realiseren van teamdoelen en behalen van belangrijke taken.
 
Geschikt voor een ieder die drama wil verminderen en gezonde, succesvolle relaties wil opbouwen vanuit compassie.

Resultaat

  • Je leert hoe je conflicten kunt gebruiken als krachtige bron voor transformatie en betrokkenheid
  • Je leert onze bewezen compassiecyclus formule toe te passen
  • Je leert als leidinggevende negatieve energie om te zetten naar effectieve relaties, waardoor je bedrijfsresultaten en doelstellingen sneller behaalt
  • Je leert conflicten op te lossen met behoudt van je waardigheid en respect
  • Je leert zelfbewust te worden over hoe je bijdraagt aan drama in je eigen leven
  • Je leert een persoonlijk en professioneel actieplan te ontwikkelingen voor minder drama voor jezelf en anderen
  • Je leert minder energie te verspillen aan drama

Praktische informatie

Data training
1e trainingsronde: 25 en 26 mei
2e trainingsronde: 13 en 16 oktober

Data trainingen voor teams
Het is ook mogelijk als team in te schrijven. Datavoorkeuren kunnen dan in overleg afgestemd worden.

Studiebelasting
12 uur

Studievorm
2-daagse training op locatie 

Doorlooptijd
2 dagen rondom het weekend

Deelnemers
Minimaal 6, maximaal 10

Locatie
Hotel Montferland Zeddam of BSmart Communication Doetinchem

Investeringskosten 
€ 795,00 incl. uitgebreid persoonlijk LOD® Drama Veerkracht profiel t.w.v. € 155,00, boeken ‘In 10 Stappen Zelfbewuster Samenwerken’ & ‘Conflict without Casualties’, lesmateriaal en interactieve oefeningen. Excl. BTW en eventuele overnachtingen. (Deze training valt onder het STAP-budget!)

Trainer & coach: Monique Bruil

Monique Bruil is gecertificeerd door Next Element Consulting, LLC (“NE”) om diensten te verlenen met betrekking tot de Leading Out of Drama methodologie. Monique houdt ervan om mensen te inspireren en motiveren en streeft graag naar een gezamenlijk doel; samen werken aan verbetering en vertrouwen. Ze heeft jarenlange (inter)nationale ervaring opgedaan vanuit de interne organisatie, op directieniveau, met klanten én leveranciers. Door vallen en opstaan en vooral door goed te luisteren, heeft Monique geleerd hoe belangrijk het is om ook kritisch naar jezelf, je team en je eigen organisatie te kijken. Haar kracht ligt in de passie voor mensen en organisaties in combinatie met een sterk empathisch vermogen, gedrevenheid en enthousiasme. Vanuit verbindend leiderschap weet ze mensen en organisaties te inspireren en helpt ze hen graag vooruit.

De intellectuele eigendomsrechten van de Leading out of Drama methodologie zijn in handen van Next Element Consulting, LLC (“NE”). De namen Leading Out of Drama®, Compassionate Accountability® en Next Element® zijn geregistreerde handelsmerken in de Verenigde Staten en bepaalde andere rechtsgebieden en worden met uitdrukkelijke toestemming door Monique gebruikt.