PROFITEER NU VAN HET STAP-BUDGET EN ONTVANG €1.000,- SUBSIDIE!

OPLEIDINGSAANBOD

Leidinggeven. Communiceren met effect. De psychologie van presteren. Een balans vinden tussen privé en werk. Allemaal onderwerpen waar wij ons continu in kunnen verbeteren. Hiervoor moeten we echter wel de regie pakken over onze eigen ontwikkeling. En precies dat is wat onze opleidingen doen. Onder begeleiding van verschillende experts, ieder op zijn of haar vakgebied, word je in staat gesteld concrete stappen te zetten. We werken daarbij in kleine groepen, zodat er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je nu in!

Prestatiepsychologie

Ontwikkel de belangrijke mentale vaardigheden die essentieel zijn in de (top)sport!

Mentale kracht is voor iedere sporter essentieel om op hoog niveau te kunnen presteren. Ben jij hier nieuwsgierig naar en ben je benieuwd hoe je deze mentale vaardigheden kunt trainen, zowel bij jezelf als bij anderen? Deze opleiding laat je zien hoe je meer controle kunt uitoefen op reacties, hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden en hoe je andere op mentaal vlak kunt begeleiden. Deze opleiding is ontwikkeld en zeer relevant voor sporters, trainers en coaches uit alle sportdomeinen. Mindset is namelijk allesbepalend!

Resultaatgericht coachen

Breng jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau door je te verdiepen in coachend leiderschap!

Je bent leidinggevende en wil jouw leiderschap naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Je wil jouw medewerkers inspireren zodat zij de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van het team én die van de organisatie. Maar hoe pak je dat aan zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen? De opleiding resultaatgericht coachen geeft antwoord op deze vragen en biedt theoretische kennis en praktische vaardigheden zodat jij je medewerkers kunt helpen in hun ontwikkeling en prestaties.

Succesvol communiceren

Haal het beste uit jezelf en wordt succesvol door effectief te communiceren!

Communicatie speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven.
Bijvoorbeeld bij het opbouwen van relaties, het duidelijk maken van
jouw wensen en het aangeven van je grenzen. Soms gaat dit echter
niet zoals gewenst. Gelukkig is succesvol en effectief communiceren
te leren en ontwikkelen. Door hier doelgericht aan te werken, leer je
communicatie te sturen en leveren gesprekken vaker het gewenste
resultaat.

Agressiemanagement

Leer effectief omgaan met agressief gedrag op de werkvloer.

Diverse vormen van agressie komen we dagelijks tegen in onze maatschappij, dus ook op de werkvloer. Zo kunnen spanningen hoog oplopen bij klanten, cliënten en patiënten. Hier goed mee om leren gaan is daarom van groot belang. Met het aanleren van relevante vaardigheden valt de impact van agressief gedrag namelijk sterk te verminderen!

Persoonlijk leiderschap (Ibiza)

Leer meer over jezelf tijdens een inspirerende trip naar Ibiza en neem de regie over jouw persoonlijke ontwikkeling!

Tijdens deze opleiding leer je niet alleen jezelf goed kennen, maar ook om keuzes te maken vanuit je authentieke zelf en van daaruit de verantwoordelijkheid te nemen. De inspirerende trip is bedoeld voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het nemen van de regie op professioneel én persoonlijk vlak. Deelnemen aan deze opleiding vraagt om kracht, kwetsbaarheid en moed, waardoor je in staat gesteld wordt concrete stappen te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Balans privé-werk

Vindt een prettige balans tussen je werk- en privéleven en leer je stress te managen.

Iedereen ervaart wel eens stress, maar hier goed mee omgaan is makkelijker gezegd dan gedaan. Heb jij wel eens het gevoel dat de stress te hoog oploopt of kun je moeilijk ontspannen aan het einde van een drukke werkdag? Dan kan het zo zijn dat jouw balans niet in evenwicht is. Dit is voor veel mensen een belangrijke oorzaak van stress. In deze opleiding leer je effectief om te gaan met stress en zo een goede balans te vinden tussen je werk- en privéleven.                      

Process Communication Model® (PCM)

Haal het maximale uit elk gesprek met de waardevolle PCM-toolbox, een uniek instrument voor zelfmanagement en het ontcijferen van anderen.

We willen allemaal op een positieve manier met elkaar omgaan. En we willen we graag het beste uit onszelf en anderen halen. Dit kan door middel van het Process Communication Model, een unieke tool om jezelf en anderen te ontcijferen. Waar de een makkelijk praat, is de ander beter in luisteren. En toch kost het vaak moeite om écht contact te maken. PCM leert je onderlinge verschillen van jezelf en anderen te herkennen en benutten. Zo benut je ieders kwaliteiten en haal je het beste naar boven in elke situatie.

Leading Out of Drama® (LOD)

Conflicten kunnen veel tijd en energie kosten, maar dit hoeft niet zo te zijn! Door de training Leading Out of Drama te volgen, leer je effectief om te gaan met conflict.

Velen van ons worden regelmatig geconfronteerd met conflicten of vervelend gedrag. Denk bijvoorbeeld aan geroddel, passief-agressief gedrag, lage betrokkenheid of de nodige weerstand bij veranderingen. Maar hoe kan je juist deze energie van conflicten gebruiken voor het creëren van zinvolle, positieve ervaringen en resultaten? Middels Leading Out of Drama leer je conflicten op een compassievolle manier te benaderen, met een beter moreel, betere relaties en een hogere productiviteit als resultaat. In plaats van verloren tijd en negatieve energie, kan de focus zo weer gelegd worden op het realiseren van teamdoelen en behalen van belangrijke taken.