profsupport_logo_150

STAP-BUDGET

Ontvang € 1.000 subsidie
voor onze opleidingen!

Een opleiding volgen om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven, je positie op de arbeidsmarkt te versterken en de regie te pakken over jouw carrière? Door de invoering van het STAP-budget is dit nu erg toegankelijk geworden! Schrijf je in voor een opleiding die bij jouw past en krijg hiervoor een jaarlijkse subsidie van € 1.000. De meeste opleidingen zijn hierdoor volledig gratis!

Hoe ontvang ik het STAP-budget?

Het STAP-budget is aan te vragen voor iedere volwassene die deel uit maakt van de Nederlandse beroepsbevolking. Lees hieronder verder hoe je het STAP-budget in 3 korte stappen aan kan vragen:

1 | Reserveer je plek
Schrijf je hier in voor een van onze STAP-opleidingen. Je ontvangt nu binnen twee werkdagen een STAP-aanmeldingsbewijs. Dit aanmeldingsbewijs wordt door ons ingevuld aan de hand van jouw persoonsgegevens. Dit aanmeldingsbewijs heb je nodig om het STAP-budget aan te kunnen vragen

2 | Upload het STAP-aanmeldingsbewijs bij het UWV
Ga naar het UWV STAP-portaal en log in met je DigiD. Upload hier je aanmeldingsbewijs en vul de nodige gegevens in. Je ontvangt nu per mail een bevestiging of de aanvraag in goede orde is ontvangen.

3 | Ontvang het STAP-budget
Zodra je de bevestigingsmail vanuit het UWV hebt ontvangen is het budget aan jou toegekend. Je kan dus nu genieten van €1000,- aan budget.
Mocht je aanvraag toch afgekeurd zijn, niet getreurd. Per jaar zijn er 5 tijdvakken waarin je het STAP-budget aan kan vragen. De tijdvakken starten in maart, mei, juli, september en november.