OVER ONS

Professionals voor professionals

De context waarin de professional zich beweegt is in verandering. Er zijn nauwelijks domeinen waar de ontwikkelingen niet fundamenteel zijn. Wij helpen graag om deze veranderingen waar te maken.

ONS TEAM

Henrich Leenders

Systeemtherapeut

Henrich weet met zijn persoonlijke aanpak de juiste snaar te raken. Hij werkt graag systeemgericht, intuïtief en toekomstgericht waarbij hij jouw waarden als individu centraal stelt. Door zijn jarenlange ervaring als zowel organisatieadviseur, systeemtherapeut en coach voor (top)talent en management kent hij de werkvloer als geen ander.

Paul van Zwam

Psycholoog

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “Goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen kan immers ook topsport zijn!”

Lara Kalisvaart

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Als A&O-psychologe én prestatiepsychologe heeft Lara veel kennis van motivatie en presteren. Ze helpt mensen en organisatie graag om tot een optimale prestatie te komen of de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. “Voor ieder mens is het van belang een bepaalde mate van psychologische flexibiliteit te hebben, ik geloof dat iedereen zich hier in kan ontwikkelen”.

Luuk Langeveld

Office manager

Luuk heeft kennis op het gebied van sport, gezondheid en management. Binnen Profsupport Company ligt zijn focus op front- en backoffice werkzaamheden. Door Luuk zijn ervaringen in de sport levert hij ook een bijdrage aan de mentale begeleiding van sporters.

 

Oscar van der Heijden

Sport- en prestatiepsycholoog

Als sport- en prestatiepsycholoog werkt Oscar met topsporters aan hun ontwikkeling van verschillende mentale vaardigheden. Daarnaast creëert en begeleidt hij de opleidingstrajecten van Profsupport Company. Met veel plezier werkt hij op dit kruispunt waar psychologie, presteren en persoonlijke ontwikkeling samenkomen.

Tijn Lorist

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Binnen Profsupport Company is Tijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verscheidende opleidingstrajecten. Dit doet hij met veel plezier, omdat hij zijn opgedane kennis over persoonlijke ontwikkeling kan gebruiken voor zijn andere interesse; het begeleiden van sporters. De achtergrond van Profsupport Company in de topsport maakt dat Tijn zijn werk en passie perfect kan combineren.