Melis Academy

Gemaakt voor medewerkers, door medewerkers

Het doel van de Melis Academy is om met elkaar een platform te creëren waarop iedereen toegang heeft tot relevante kennis voor het goed uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit doen we aan de hand van:

leermodules (live en e-learnings)

beschrijvingen van de belangrijkste procedures

beschrijvingen van veelgestelde vragen

kennisbank (inclusief regelgeving, beroepskennis en procedures)

Beter naar werk

Onderstaande individuele opleidingsprogramma’s zijn gericht op persoonlijke effectiviteit. Hiermee hopen wij de Melis medewerkers beter naar werk te begeleiden! Let op: deze opleidingen kunnen volledig worden gefinancierd met behulp van de Pitstop subsidie

Opleidingstraject kort

Beter naar werk 4

Opleidingstraject middel

Beter naar werk 7

Opleidingstraject lang

Beter naar werk 10

Pitstop subsidie

SOOB-Subsidie

De komende jaren zijn er in de sector transport en logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. De Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer (SOOB), het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.

Om ervoor te zorgen dat jouw subsidieaanvraag de grootste kans maakt om goedgekeurd te worden, is het belangrijk dat de juiste procedure wordt gevolgd. Zie hiernaast de betreffende procedure!

Gezond leven

Gezond leven en werken? STL helpt met behulp van onderstaande learnings!
Hulp bij afvallen
Hulp bij stress
Stoppen met roken
Hulp van budgetcoach
Hulp bij beter slapen

Open opleidingen

Resultaatgericht coachen
Succesvol communiceren
Balans werk privé

Vertrouwenspersoon

Neem direct contact op

Contact met de vertrouwenspersoon van STL?

De vertrouwenspersoon van STL bereik je via 06-23559402 of vertrouwenspersoon@stlwerkt.nl. Vermeld in je mail ook het telefoonnummer (en misschien het tijdstip) waarop je gebeld wilt worden. Je telefoongesprekken en e-mails worden vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie? Kijk dan op https://www.stl.nl/werknemers/veilig-aan-het-werk/vertrouwenspersoon