Meglio Academy

Gemaakt voor onze psychologen, trainers, mediators en vertrouwenspersonen

Meglio heeft een duidelijke filosofie: wij helpen ondernemingen om mensen een plek te bieden waar zij kunnen groeien als mens en beter kunnen worden in hun werk. Een deel van onze activiteiten is gericht op het voorkomen van uitval maar dat lukt nooit voor 100%. Wij staan dan klaar om de ondernemer en de client zo snel mogelijk te helpen. Dit doen wij met ervaren vakmensen die contact kunnen maken en meer doen dan een protocol afwerken!

Het doel van de Meglio Academy is om met iedereen die ons hierbij helpt een platform te creëren waarop we kennis delen en elkaar beter leren kennen. Zo leren ook wij van en met elkaar!

Over ons

Een kijkje bij Meglio!
Wie zijn wij?

Kennisbank

Bij Meglio hanteren wij waar mogelijk vaste procedures. Op deze manier proberen we onder andere de administratie zo makkelijk mogelijk te maken voor onze psychologen, trainers en coaches. Deze procedures en meer vind je hieronder!

Procedure:
Werken met Pinado
Procedure:
Facturatie process
Procedure:
Wijze van rapporteren
Bibliotheek:
Onze producten
Locaties:
Onze gesprekslocaties

Ons netwerk

Meglio heeft een landelijk netwerk van psychologen, coaches, mediators en vertrouwenspersonen waarmee wij mensen door heel Nederland kunnen helpen. 

OPLEIDINGEN

De onderstaande online opleiding is vrij te volgen voor onze vaste medewerkers en onze zzp’ers. Elke twee maanden bieden wij op deze manier een nieuwe opleiding aan.

Persoonlijk leiderschap
7 eigenschappen van ......

Actueel

Vind hier het meeste actuele nieuws over Meglio!