Meglio Academy

Gemaakt voor medewerkers, door medewerkers

Het doel van de Meglio Academy is om met elkaar een platform te creëren waarop iedereen toegang heeft tot relevante kennis voor het goed uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit doen we aan de hand van:

leermodules (live en e-learnings)

beschrijvingen van de belangrijkste procedures

beschrijvingen van veelgestelde vragen

kennisbank 

Heb je vragen voor ons? Je kunt jouw vragen mailen naar info@wijzijnmeglio.nl óf bel ons via
+316 39478488

Member Journey

Een kijkje bij Meglio!
Wie zijn wij?
Hoofdprocedure
Verloop van onze trajecten

Kennisbank

Bij Meglio hanteren wij waar mogelijk vaste procedures. Op deze manier proberen we onder andere de administratie zo makkelijk mogelijk te maken voor onze therapeuten. Deze procedures en meer vind je hieronder!

Procedure:
Werken met Pinado
Procedure:
Facturatie process
Procedure:
Wijze van rapporteren
Bibliotheek:
Onze producten

Ons therapeuten netwerk

Meglio heeft een landelijk therapeuten netwerk waarmee wij mensen door heel Nederland kunnen helpen. Bekijk hieronder ons gehele netwerk!

Organisatieadviseurs

Naast onze therapeuten hebben wij ook organisatieadviseurs in ons netwerk. Zij verzorgen onze organisatieontwikkeling trajecten. Lees hieronder over hun specialisatie.  

Henrich Leenders

Elk mens heeft een behoefte om enerzijds helemaal zichzelf te kunnen zijn, autonoom te zijn, en anderzijds van betekenis te zijn en in verbinding te staan met belangrijk anderen (zowel in werk als privé). Als het je niet lukt om dit goed in balans te brengen ontstaat er een conflict. In jezelf of met anderen. Deze dynamiek fascineert mij enorm. Als trainer houd ik mij binnen Meglio bezig met het thema (persoonlijk) leiderschap. Op individueel niveau en systematisch werk ik met deelnemers aan dit thema. Ik gebruik hiervoor vaak de ‘Talentscan’. Ik ben verantwoordelijk voor de top-opleiding Persoonlijk leiderschap die jaarlijks wordt georganiseerd op Ibiza. 

Paul van Zwam

Paul werkt als jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!” Binnen Meglio zet hij deze ervaring in omdat hij weet dat goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen ook topsport kan zijn. 

Sander Boogaard

Sander studeerde Psychologie en is afgestuurd als Trainer/Coach. Hij heeft altijd al een fascinatie gehad voor de werkende mens in organisaties. Als zelfstandig ondernemer geeft hij trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, managementvaardigheden, timemanagement, samenwerking, conflictmanagement en communicatie. Daarnaast wordt hij soms ook ingezet als trainingsacteur om als ‘levend oefenmateriaal’ te dienen, zoals hij dit zelf noemt. “De werkende professional een stap verder brengen in zijn of haar ontwikkeling”, is wat hij dagelijks met veel passie en plezier doet. Het liefst met een vleugje humor. Sander heeft naast zijn werkzaamheden als trainer jarenlange ervaring opgedaan bij meerdere hogescholen door het land. Op dit moment is hij verbonden aan de Hogeschool Leiden als docent Leiderschap. 

Sonja Bouwkamp

Toine Doreleijers

Toine Doreleijers is een zeer ervaren (outdoor)trainer en organisator van de alternatieve elfstedentocht Weissensee. Hij inspireert mensen en daarmee organisaties tot bewegen, zowel fysiek als mentaal. 

Toine heeft zijn dienstplicht vervuld bij de Korps Commando Troepen. Daar heeft hij de basis gelegd voor zijn avontuurlijke levenshouding. Deze brengt hij over op leiders die hij begeleid in het bedrijfsleven. Zijn outdoor trainingen zijn uitdagend en stimulerend voor eenieder die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Hij heeft verdieping gevonden in de sport en extreme buitenactiviteiten. 

Tom Damen

Als sociaal en organisatie psycholoog aan de Universiteit van Utrecht is het de missie van Tom Damen om met wetenschappelijk onderzoek de principes achter leiderschap vast te stellen. Daarnaast geeft Tom leiders in het bedrijfsleven inzichten en helpt hij hen zodat zij mensen en organisaties naar een hoger niveau kunnen brengen. De sessies van Tom zijn interessant, leerzaam en toepasbaar in de praktijk.

Mano Radema

Mano is bedrijfskundige en bokstrainer. Een ideale combinatie om teams verder te helpen in ontwikkeling en prestatie. Volgens Mano is sport een ideaal middel om mensen uit te dagen. Je kunt kijken naar de kenmerken van de geweldige atleten en daar lessen uit trekken. Door een teamoverleg in de kleedkamer te houden en daarna letterlijk het veld op te gaan – of de boksring in te stappen – vergroot je de verbinding en het leereffect. 

Online overleggen

Klik op een meetingroom om aan een overleg deel te nemen!

Open Opleidingen

Resultaatgericht coachen
Succesvol communiceren
Balans werk-privé
Persoonlijk leiderschap

Actueel

Vind hier het meeste actuele nieuws over Meglio!