Welkom op de Academy!

Op de Academy vind je verschillende trajecten. Deze speciaal gericht op spelers, docenten of ouders. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat het jou verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling! Als docent helpen de opleidingen jou bij de werkzaamheden voor S.V. GIO en F.C. GIO. Daarnaast kan je onderaan de pagina vrijblijvend een coachgesprek aanvragen met een mentale trainer. Kijk dus gerust even rond!

Spelers

Durven dromen

Durf te dromen! Misschien wil jij ooit voetballen bij Ajax of Barcelona, door te ruimte zweven als astronaut of de nobelprijs winnen. Droomdoelen zijn goed om te hebben, maar wel met een plan. Welke stappen kan jij vandaag en morgen zetten om dichter bij jouw droom te komen?

Omgaan met geld

Goed om gaan met geld is belangrijk voor iedereen. Of het nou om zakgeld of een hoog salaris gaat, het maken van verantwoorde keuzes levert veel op en voorkomt problemen. Gelukkig is het met een paar stappen goed te leren hoe je dit precies kan doen!

Wat is denken?

We doen het allemaal: denken! Maar wat is het nou precies? Deze vraag is vaak moeilijker dan je denkt. Zijn het woorden, beelden of een combinatie van beide? Door een duidelijk beeld te krijgen van ons denken, krijgen we er grip op. Dit betekent dat we onze gedachtes beter kunnen sturen en meer controle zullen hebben.

Taal en rekenen

Taal en rekenen zijn basisvaardigheden die we allemaal nodig hebben. We gebruiken ze ten slotte elke dag! Net zoals bij voetbal, word je hier beter in door veel te oefenen. Daarom is het belangrijk dit vaak te doen, ook al is het maar eventjes.

Docenten

Onboarding

Maak bij het onboardingstraject kennis met de cultuur bij het Giovanni van Bronckhorst Foundation. Dit traject is vooral gericht op nieuwe werknemers, maar zeker ook interessant voor het huidige personeel! Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met hetgeen dat we bij GvBF écht belangrijk vinden.

Feedback geven

In deze opleiding wordt uiteengezet wat feedback precies is, lees je over het belang ervan en krijg je 5 concrete stappen om effectief feedback te geven.

Aanvoerder van je eigen toekomst

Deze opleiding helpt jou als docent bij het programma S.V. GIO. Hierbij gaat het erom kinderen aanvoerder te maken van hun eigen toekomst. Dit betekent dat je in staat bent je droom te formuleren, het om te zetten naar een concreet doel en dit door zelfvertrouwen en geleerde basisvaardigheden ook daadwerkelijk kan bereiken.

Ouders

De kunst van het opvoeden

Opvoeden is een erg complexe en belangrijke taak. Toch wordt hier op school of tijdens studies maar weinig aandacht aan besteed. Het kan als ouder houvast geven een aantal handvatten te krijgen. Daarom leren we in deze opleiding over de kunst van het opvoeden en bekijken we in een aantal praktische tips.

Coachgesprek aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om een coachgesprek voor jezelf of je kind aan te vragen. (Let op: de kosten bedragen €70,- incl. btw per uur/gesprek & er wordt één uur gerekend voor het maken van een plan van aanpak)

Na inschrijving wordt er binnen 3 werkdagen vrijblijvend telefonisch contact opgenomen.