Saleshelden logo2

Welkom op de Academy

De Academy is het centrale punt van jouw persoonlijke ontwikkeling bij Saleshelden. Zo staan hier verschillende leertrajecten als de onboarding en Resultaatgericht coachen. Daarnaast is dit het juiste adres om toe te treden tot onze online leeromgeving. Ook bevat de Academy een aantal interessante artikelen uit de Saleshelden Blog die we graag in de schijnwerpers willen zetten. Kijk dus gerust even rond!

Opleidingen

Onboarding

Maak bij het onboardingstraject kennis met de cultuur bij Cuex. Dit traject is vooral gericht op nieuwe werknemers, maar zeker ook interessant voor het huidige personeel! Neem een kijkje achter de schermen, maak kennis met jouw nieuwe collega’s en ervaar de bedrijfscultuur. Doorloop deze ‘culturele wasstraat’ en krijg een goed beeld hoe het is om te werken bij Cuex!

Resultaatgericht coachen

Je bent leidinggevende en wil jouw leiderschap naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Je wil jouw medewerkers inspireren zodat zij de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van het team én die van de organisatie. Resultaatgericht coachen geeft antwoord op deze vragen. Maak kennis met theorie en praktische vaardigheden zodat jij je medewerkers kunt helpen in hun ontwikkeling en prestaties.

Succesvol communiceren

Communicatie speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het opbouwen van relaties, het duidelijk maken van jouw wensen en het aangeven van je grenzen. Soms gaat dit echter niet zoals gewenst. Gelukkig is succesvol en effectief communiceren te leren en ontwikkelen. Door hier doelgericht aan te werken, leer je communicatie te sturen en leveren gesprekken vaker het gewenste resultaat.

Actueel

Het Saleshelden-team is afgelopen maand vanuit Enschede heen en weer gelopen naar Praag. Niet werkelijk natuurlijk, maar tijdens een heuse ‘wandelchallenge’. Als team van 10 medewerkers hebben we buiten werktijd 1300 kilometer afgelegd. Dat zijn bijna 2.000.000 stappen, omgerekend zo’n 100.000 kilocalorieën. Hopelijk inspireert deze blog jouw team of bedrijf om deze prestatie te evenaren of zelfs te verbeteren.

Saleshelden genereert kwalitatieve leads voor zakelijke klanten. Via diverse touchpoints – langs meerdere (online) kanalen – vergaren onze accountmanagers waardevolle bedrijfs- en marktinformatie. In de praktijk merken we dat opdrachtgevers moeite hebben om deze data te koppelen met hun CRM-systemen. Eeuwig zonde! Gelukkig bestaat er een krachtige oplossing!

Wie wil nou niet een nieuwe PlayStation 5 winnen? Ik denk iedereen! Bij Saleshelden gingen we er om strijden. Maar ik hoor je al denken: hoe hebben jullie dat gedaan en wie is de winnaar? Van 6 april tot 21 mei hebben we de prestaties van onze accountmanagers bijgehouden. Daarbij hebben we gekeken naar: aantal afspraken, explore calls en individuele prestaties.
 

Saleshelden introduceert organisaties bij kansrijke en waardevolle prospects. Met andere woorden: wij leveren ‘hot leads’ aan de sales afdelingen van onze opdrachtgevers. Leads die echt klaar zijn voor conversie. Om succesvol te blijven, investeren wij natuurlijk voortdurend in ons eigen slagvaardige sales team. In deze blog bespreek ik 6 belangrijke factoren voor het samenstellen van een ‘dreamteam’.

Coachgesprek aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een coachgesprek voor jezelf of je kind aan te vragen. Na inschrijving wordt er binnen 3 werkdagen telefonisch contact opgenomen om de wensen en mogelijkheden te bespreken.