Welkom op de N.E.C. Academy

Op deze pagina vind je verschillende opleidingen, speciaal gericht op de mensen bij N.E.C. De opleidingen richten zich op persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een topsportmentaliteit. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld leren hoe je de focus vasthoudt of goed met spanning omgaat. Maar ook trainers en ouders kunnen zich hier verdiepen in hun rol binnen de wereld van het voetbal. Kijk hieronder voor het laatste nieuws en de verschillende opleidingen. 

Spelers

O13

De vorige mentale les ging over spanning en hoe je daarmee om kan gaan tijdens (maar ook buiten) het voetbal. Dit is heel belangrijk om goed aan te kunnen voelen en om hierop in te kunnen spelen. Klik op onderstaande knop om de huiswerkopdracht te maken!

O14

Samenwerking is het onderwerp van de vorige mentale les. We hebben het gehad over wat (goed) samenwerken is én hoe je dit het beste kan doen. We hebben onder andere gekeken naar de drie vormen van coachen die kunnen helpen in het samenwerken. Klik hieronder voor de huiswerkopdracht!

O16

De vorige mentale les ging over focus. We hebben het gehad over wat focus is, waarom het belangrijk is en hoe je het kan behouden. Vind jij het makkelijk of juist moeilijk om je focus te behouden tijdens het voetballen? Klik hieronder om de huiswerkopdracht te maken!

O18

De volgende mentale les gaat over spanning en hoe je daarmee om kan gaan tijdens (maar ook buiten) het voetbal. Dit is heel belangrijk om goed aan te kunnen voelen en om hierop in te kunnen spelen. Klik op onderstaande knop om de voorbereiding te maken voor deze les!

O21

Wat je droom ook is; het waarmaken ervan begint met de regie nemen over je eigen ontwikkeling. Inzicht hebben in je kwaliteiten als speler is dan ook essentieel om je gericht en effectief te kunnen ontwikkelen. In deze opleiding ontwikkel je zelfinzicht en vergroot je jouw persoonlijk leiderschap.

Trainers

Leidinggeven II

Aankomende periode zullen de trainers van N.E.C. wederom worden opgeleid op het gebied van leiderschap. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: persoonlijk leiderschap, conflicthantering en teamontwikkeling. Naast de live bijeenkomsten vind je hier het studiemateriaal dat aan de basis van deze opleiding ligt.

Ouders

Een kind hebben dat aan topsport doet, voegt een extra dimensie toe aan het ouderschap. Daarom worden in deze opleiding inzichten gegeven over het zijn van een topsportouder, en krijg je praktische tips om zelf direct toe te passen.

Ben jij een ouder/verzorger van N.E.C. speler en heb je nog geen toegang tot de bovenstaande e-learnings? Schrijf je dan in via onderstaande knop en krijg direct toegang! (bij problemen met inschrijven kan je mailen naar tijn@wijzijnmeglio.nl)

Coachgesprek aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om een coachgesprek voor jezelf of je kind aan te vragen. (Let op: de kosten bedragen €70,- incl. btw per uur/gesprek & er wordt één uur gerekend voor het maken van een plan van aanpak)

Na inschrijving wordt er binnen 3 werkdagen vrijblijvend telefonisch contact opgenomen.

Actueel

Afgelopen maandag was er een ouderavond voor de ouders van alle jeugdspelers van N.E.C. Voor degene die hier niet bij konden zijn, staat hieronder een opname van de presentatie over de leerlijn persoonlijkheid!