INDIVIDUELE PSYCHO SOCIALE BEGELEIDING

Wat is individuele psycho sociale begeleiding?

Wat heeft een ondernemer eraan?

Deze vorm van individuele begeleiding wordt ingezet als medewerkers om psych-sociale redenen uitvallen of dreigen uit te vallen. Vaak gaat het om zaken zoals een verkeerde balans tussen prive en werk, een moeilijke situatie/ conflict op het werk of teveel hooi op je vork. Samen met de medewerker en de werkgever wordt er een aanpak uitgevoerd om uitval te voorkomen of snel herstel te bevorderen. 

De individuele begeleiding wordt uitgevoerd door een coach, (GZ) psycholoog, arbeids- en organisatiepsycholoog, sportpsycholoog of systeemtherapeut.

Het doel van individuele begeleiding is het voorkomen van uitval en/of het bevorderen van een snel herstel. Hiermee kan de ondernemer hoge verzuimkosten voorkomen en haar personeel beter behouden. Kortom, individuele begeleiding ondersteunt de duurzame inzetbaarheid.

Wat kost individuele begeleiding?

De kosten van individuele begeleiding kunnen variëren, afhankelijk van het traject dat wordt ingezet. De meest voorkomende trajecten die worden ingezet zijn de volgende:

Psychologische intake:     € 395,-

Beter naar werk 3:            € 597,-

Beter naar werk 5:            € 995,-

Beter naar werk 10:          € 1995,-

PROVIDERS

Wie is de provider van individuele begeleiding voor Alpina@Work?

De provider van A@W is Meglio BV. Meglio heeft een landelijk netwerk van therapeute, psychologen en coaches en kan snel worden ingezet.

Meglio is bereikbaar voor vragen van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00

Meglio BV

Javastraat 68, 6524 MG Nijmegen

info@wijzijnmeglio.nl

+31-6-39478488

Door op button hieronder  te klikken kom je op de brochure. Deze kun je downloaden en eventueel sturen naar een client of relatie.