HR SCAN

Wat houdt de HR scan in?

Wat heeft een ondernemer eraan?

Als ondernemer sta je op eigen benen. Dat betekent niet dat je alles op eigen houtje hoeft te doen. Maak van de zorg om je personeel een gedeelde verantwoordelijkheid. Accepteer de helpende hand van Alpina@Work. Het is onze kracht om je personeelsbeleid overzichtelijk in kaart te brengen. Daarvoor gebruiken we onze beproefde helicopterview. Daaraan koppelen we een praktisch plan van aanpak. Hierin staan de volgende 4 vragen centraal:

Wat gaat goed?

Wat kán beter?

Wat móet beter?

Wat levert dat op?

Risico’s beperken en kansen benutten om snel (meer) winst te behalen:

Inzicht in én grip op je personeel

Helder plan van aanpak om processen te verbeteren

Bij investeringen niet alleen denken in kosten, maar vooral in rendement

 

De HR scan bezorgt je meer inzicht, rust en tijd. Je krijgt een helder en strategisch personeelsplan. Dit plan bevat tips om efficiënter te werken, meer rendement uit je medewerkers te halen en meer winst te maken. Je geeft professioneel vorm en inhoud aan je personeelsbeleid. Zo krijg je rust in je hoofd en meer tijd voor waar je goed in bent: ondernemen.

Wat kost de HR scan?

Kosten is altijd maatwerk. Er zal eerst met de werkgever een afspraak volgen om te bespreken waar we op aan kunnen haken om zo een passende aanbieding te maken. (gemiddelde kosten €. 3.900,- excl BTW en reiskosten)

PROVIDERS

Wie is de provider van de HR Scan voor Alpina@Work?

Dat is makkelijk, wij als A@W doen dat helemaal zelf. Voor meer info kun je bij collega Peter de Hond (adviseur arbo mens en organisatie) terecht.

Edisonstraat 92, 706 RE Doetinchem

peter.dehond@alpinawork.nl

0031 6 57 11 02 61

Door op de link hiernaast te klikken kom je op de brochure. Deze kun je downloaden en eventueel sturen naar een client of relatie.