FYSIEKE BEGELEIDING

Wat houdt fysieke begeleiding in?

Wat heeft een ondernemer eraan?

Onze begeleiding is voor:

Werknemers met arbeidsrelevante en of arbeidsgerelateerde gezondheidsproblemen aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Zowel verzuimende als niet-verzuimende medewerkers.

Deze vorm van begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften, doelen en fysieke conditie van de persoon. Het kan variëren van het opstellen van fysieke trainingsprogramma’s en het bieden van technische instructies tot het geven van advies over een optimale functioneren op je werkplek door middel van een werkplekonderzoek

Het belangrijkste kenmerk van individuele fysieke begeleiding is dat het directe aandacht en ondersteuning biedt aan één persoon, waardoor de begeleider de mogelijkheid heeft om de training of therapie aan te passen aan de specifieke capaciteiten en doelen van die persoon. De werkgever heeft meer grip en controle op de interventie omdat er gebruik wordt gemaakt van bedrijfsfysiotherapeuten die regelmatig schriftelijk een terugkoppeling geven naar de werkgever.

Wat kost fysieke begeleiding?

De kosten voor een fysieke begeleiding kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanbieder, de omvang van het onderzoek, de sector waarin het bedrijf opereert, en de aard van de klachten. Meer info is te vinden in de flyer met het kostenoverzicht.

PROVIDERS

Wie is de provider van individuele begeleiding voor Alpina@Work?

De provider van A@W is voor het uitvoeren van individuele begeleiding is Validus. Validus is gespecialiseerd in zeer snelle diagnostiek van houding- en beweegklachten. Hiervoor combineren we orthopedische expertise met kennis en ervaring van bedrijfszorg. Door de inzet van een fysiotherapeut, orthopeed en psycholoog kunnen we een complete diagnose leveren. Deze unieke aanpak leidt tot minder en korter verzuim van uw medewerkers. En dat niet alleen, ook de werkomgeving wordt gezonder en veiliger.  Waardoor u automatisch werkt aan duurzame inzetbaarheid. Zo kunnen medewerkers en bedrijven optimaal functioneren.

Spoorallee 26, 2961 HZ Duiven

0031 6 57 93 82 15