Welkom bij de Academy

Op deze pagina vind je het cultuurtraject en verschillende opleidingen die jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis met de 6 geboden van Jan Diebels, verdiep je in effectieve communicatie of ontwikkel praktische technieken bij het geven van feedback.

Opleidingen

Het Cultuurtraject

In het cultuurtraject schrijft en vertelt eigenaar Jan Diebels over zijn 6 geboden, een set normen en waarden die in het DNA van elke werknemer moeten zitten. Daarnaast leer je collega’s kennen middels filmpjes waarin zij geïnterviewd zijn en ontdek je met quizvragen een paar feitjes over de winkels.

Algemene communicatie

In deze module bekijken we het belang van communicatie, verdiepen ons in het communicatieproces, behandelen we een aantal essentiële gespreksvaardigheden en richten we ons op jouw persoonlijke gespreksstijl.

Feedback geven

In deze opleiding wordt uiteengezet wat feedback precies is, lees je over het belang ervan en krijg je 5 concrete stappen om effectief feedback te geven.

Actueel

Live bijeenkomst 3, Succesvol Communiceren 29 november

Dagen

De derde en laatste meeting zal bij ons op het kantoor zijn. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van conflictmanagement, waarbij Module 3: Conflictmanagement als voorbereiding gelezen kan worden. De meeting begint dinsdag 29 november om 14:00 en duurt tot 17:30. 

Wil je graag meedoen met deze opleiding maar ben je nog niet ingeschreven? Registreer je dan hieronder.