Welkom op de Academy

Op deze pagina vind je het cultuurtraject en verschillende opleidingen die jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis met de 6 geboden van Jan Diebels, verdiep je in effectieve communicatie of ontwikkel praktische technieken bij het geven van feedback.

Actueel

Live bijeenkomst Succesvol Communiceren 13 oktober

Dagen

De eerste bijeenkomst van Succesvol Communiceren zal zich richten op de basisconcepten van communicatie. De bijeenkomst zal om 9:00 van start gaan en duurt tot 13:00. Voorafgaand aan de 13e wordt online kennis gemaakt. Deze afspraak zal individueel ingepland worden. Klik hieronder als je nog niet geregistreerd bent.

Teamuitje!

Afgelopen vrijdag vond hadden we een zeer geslaagd teamuitje! Iedereen nog bedankt voor de gemoedelijke sfeer en het vele lachen. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van de leuke middag.

Opleidingen

Cultuurtraject Dedicated

In het cultuurtraject schrijft en vertelt eigenaar Jan Diebels over zijn 6 geboden, een set normen en waarden die in het DNA van elke werknemer moeten zitten. Daarnaast leer je collega’s kennen middels filmpjes waarin zij geïnterviewd zijn en ontdek je met quizvragen een paar feitjes over de winkels.

Succesvolle communicatie

In deze module bekijken we het belang van communicatie, verdiepen ons in het communicatieproces en behandelen we een aantal essentiële gespreksvaardigheden

Feedback geven (online zelfstudie)

In deze opleiding wordt uiteengezet wat feedback precies is, lees je over het belang ervan en krijg je 5 concrete stappen om effectief feedback te geven.