Welkom bij de Academy!

Op deze pagina vind je  verschillende opleidingen, speciaal voor medewerkers van De Isolatieshop, die jou helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem een kijkje achter de schermen bij de Isolatieshop en maak kennis met de bedrijfscultuur, verdiep je in verschillende communicatietechnieken of breng je leiderschap naar een hoger niveau door je te verdiepen in verschillende leiderschapsstijlen!

Opleidingsaanbod

Onboarding

Dit onboardingstraject is specifiek gemaakt voor nieuwe werknemers die aan de slag gaan bij De Isolatieshop! Neem een kijkje achter de schermen, maak kennis met jouw nieuwe collega’s en ervaar de bedrijfscultuur. Op deze manier hopen we jouw een beter beeld te geven over het werken bij De Isolatieshop!

Resultaatgericht coachen

We gaan samen bekijken hoe jij je leiderschap naar een hoger niveau kan brengen. Door te verdiepen in onderwerpen als situationeel leidinggeven en teamontwikkeling zal je leren hoe je kan werken aan zelfstandigheid en motivatie binnen jouw team zonder de organisatiedoelen uit het oog te verliezen.

Veiligheid

Deze opleiding is nog in de maak en zal zo spoedig mogelijk voor jullie klaarstaan!

 

 

 

 

Om deel te kunnen nemen aan bovenstaande trajecten heb jij inloggegevens nodig. Sta jij nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in voor een van onze opleidingen via onderstaande knop!

Actueel

Live bijeenkomst MD traject - donderdag 17 november

De eerstvolgende bijeenkomst van het MD traject gaat over feedback geven. De bijeenkomst zal om 13.30 van start gaan en om 17.30 worden afgesloten. Trek sportieve kleding aan, want we gaan boksen!

Online overleggen!

Klik op een meetingroom om aan een overleg deel te nemen.