Meglio landingspagina

Voor Alpina HR-Businesspartners

Onze producten
Bekijk hier al onze producten en bijbehorende brochures
Opleidingen
Vind hier onze opleidingen die jou helpen in je ontwikkeling
Aanmeldformulier
Via de onderstaande knop open je ons aanmeldformulier

Ons therapeuten netwerk

Meglio heeft een landelijk therapeuten netwerk waarmee wij mensen door heel Nederland kunnen helpen. Bekijk hieronder ons gehele netwerk!

Q&A: Veelgestelde vragen

Nadat wij een getekende offerte hebben ontvangen, zetten wij binnen 4 werkdagen de therapeut in. Deze zal dan direct een afspraak maken met de cliënt.

Meglio heeft een landelijk dekkend netwerk van therapeuten, psychologen, mediators en vertrouwenspersonen. We zijn dus door het hele land inzetbaar.

Na de intake én na afloop van het traject worden er rapportages gestuurd naar zowel de werkgever als de bedrijfarts. De werkgever krijgt een lekenrapportage en de bedrijfsarts krijgt een medisch-inhoudelijke rapportage toegestuurd. 

Je kunt ons altijd benaderen voor een zogenaamd ‘belverzoek’. Wij zullen dan contact opnemen met de betrokken partijen om een goede inschatting te maken van een geschikt traject. Vervolgens koppelen we dit uiteraard terug.

Subsidies

Wij helpen je graag bij het aanvragen van subsidies zoals de SLIM en MDIEU subsidie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral een kijkje hieronder!

SLIM subsidie

Wilt u meer inzetten op scholing en een leven lang ontwikkelen in uw organisatie? Met de SLIM-regeling (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen) kunt u subsidie krijgen voor allerlei projecten op het gebied van scholing en ontwikkeling. Meer over de SLIM-subsidie leest u in de brochure die u kunt downloaden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of een mailtje te sturen.

SLIM subsidie

MDIEU subsidie

De overheid vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken. Sectoren kunnen hiervoor de speciale subsidieregeling MDIEU (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) aanvragen. Meer over de MDIEU-subsidie leest u in de brochure die u kunt downloaden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of een mailtje te sturen.

MDIEU subsidie

Contact

Mail
Stuur ons een mailtje via info@wijzijnmeglio.nl
Telefoon
Wij zijn elke werkdag tussen 8:30 en 12:00 bereikbaar via +31 6 39478488
Kantoor
Ons kantoor is gevestigd op de Javastraat 68, 6524MG te Nijmegen