FOOD & BEVERAGE: ONZE RESTAURANTS

Welkom aan boord bij het Theater Hotel Almelo! Via deze website maak je alvast kennis met ons mooie bedrijf. Je krijgt zicht op de 5 afdelingen binnen onze organisatie. En je leert iets over hoe wij werken en hoe wij onze gasten een heerlijke tijd bij ons bezorgen. Jij en al jouw collega’s zijn hierin van grote waarde. Jullie zijn onze ambassadeurs!!

WE ZIJN WARM & GASTVRIJ

TOUCAN! WE CAN DO IT

WORK HARD PLAY HARD

TEAMWORK DREAMWORK

KAN HET MAKKELIJKER?

Al onze restaurants

  • Restaurant Amadeus – Geniet van een heerlijk diner in ons A la carte restaurant Amadeus. De keuken is hier dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 uur. In ons restaurant zijn we trots op onze culinaire creaties en verrukkelijke specialiteiten. Onze keuken heeft een ware passie voor het presenteren van de meest verfijnde gerechten.
  • Tapasrestaurant Solera – Bij Tapasrestaurant Solera kunnen onze gasten genieten van Spaanse en Mexicaanse tapas in een vrolijke en kleurrijke omgeving. Kies uit meer dan 100 authentieke tapas en geniet van karakteristieke wijnen in een fijne sfeer middenin het centrum van Almelo. Reserveren kan via de website. Feestje of vergadering? Naast ons verwarmde terras beschikt tapasrestaurant Solera over een aparte bovenzaal die gehuurd kan worden voor bijeenkomsten tot 60 personen.
  • Brasserie – De huiskamer van Almelo. Geniet hier van een kopje koffie met een heerlijk taartje, een vullende lunch of geniet ’s avonds van een lekkere daghap of uitgebreid 3-gangen diner. Er zijn genoeg culinaire mogelijkheden! Thuis werken maar toch liever op een plek met wat meer reuring? Ook dan verwelkomen wij u graag in onze Brasserie. U maakt hier gebruik van gratis WiFi. De Brasserie is dagelijks geopend van 09:00 – 22:00 uur.
  • Johnny’s Bar – Uitgebreid dineren of gewoon even gezellig borrelen? Kies voor de intieme en bijzonder sfeervolle bar van John. Het is een plek om even bij te komen van een drukke werkdag. John staat altijd klaar om een praatje te maken en heerlijke drankjes samen te stellen. Onze barkeepers betoveren gasten met hun ongeëvenaarde vaardigheden en creatieve flair. Van verfrissende klassiekers tot verrassende creaties, de barkeepers weten met passie en vakmanschap de perfecte drankervaring te creëren.
  • Het buitenterras – Op ons geheel vernieuwde terras kunnen onze gasten genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving. Het terras is de plek voor de buitenzitplaatsen voor zowel de gasten van Tapasrestaurant Solera als Restaurant Amadeus. Ook beschikt het terras over een geweldige cocktailbar waar onze gasten buitenlands zomerse sferen ervaren. In de zomerperiode is het terras vanaf 12 uur geopend. Door de aanwezigheid van heaters en haardtafels valt er op het terras heerlijk te genieten van de late zomeravonden.
  • De Societeit – Ontdek de exclusieve wereld van private dining bij Sociëteit. Geniet van een intieme en gepersonaliseerde culinaire ervaring in onze stijlvolle omgeving. Of het nu gaat om een besloten zakendiner of een bijzondere viering, wij creëren een sfeer van luxe en privacy. Laat ons team van ervaren chefs en bedienend personeel uw gastronomische wensen vervullen. Maak van uw volgende bijeenkomst een onvergetelijk culinair evenement bij ons in De Sociëteit!
  • De Rooftop – Uniek in Almelo en omgeving is onze exclusieve Rooftop. Met uitzicht over heel Almelo valt hier te genieten van de zomer. De Rooftop beschikt over heerlijke zitplekken en een volledig aangeklede bar waar gezelschappen kunnen genieten van private-dining of een event kunnen organiseren op een zeer unieke locatie.
  • Banqueting – Of u nu met twee personen wilt vergaderen of een congres voor 3.500 mensen wilt organiseren, bij het Theaterhotel bent u aan het juiste adres. Met achttien multifunctionele zalen, waaronder een theaterzaal met een capaciteit van 840 personen, is het geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten. Hoe groot u uw vergadering, training, workshop, presentatie of seminar ook voor ogen heeft. Van eendaagse tot meerdaagse events. Als zakenhotel van Oost Nederland, is een succesvolle vergadering of presentatie voor uw organisatie onze standaard. Met een gevarieerd aanbod aan zalen, van een boardroom voor 12 personen tot een theater met 800 stoelen, wordt de ideale setting gecreëerd om uw doelstellingen te behalen. Gedurende uw bijeenkomst staat er een gastheer/-vrouw tot uw beschikking. Van der Valk Theaterhotel Almelo is ook erg geschikt voor uw feesten en partijen. Denk hierbij aan: Een intiem jubileum | Een uitbundige verjaardag | Een (thematisch) bedrijfsfeest | Een babyshower of een ander bijzonder moment.
Video afspelen